Gratis Aanmelden

Contact met sexy transsexueel (44)

Lichelle23 (44)

Ik ben nogal fors geschapen en dat geeft wel eens een probleem met neuken en pijpen. Maar als je mij lekker met je handen verwent ben ik ook al tevreden. Zolang jij mij maar wel lekker neuken wilt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lichelle23
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 11/1/1975
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Contact met sexy transsexueel Lichelle23 van 44
Coconuts (43)
★★★★☆
Vertel ik later
Neukdate met hitsige transsexueel
Zwanetta (30)
★★★★☆
Volgens mij is elke dag hetzelfde, het is zo saai op het moment. Elke nieuwe dag lijkt op de dag er voor en ik wil graag eens wat anders. Gewoon een keer iets doen wat ik nog niet eerder heb gedaan, dit dus! Eens kijken of hier een lekkere man is die mij eens lekker wil verwennen.
Sex met eenzame tranny
Gizelle (29)
★★★★☆
Ik heb het vrijgezellen leven wel een beetje gezien, ik wil graag wat meer vastigheid in mijn leven. Elke week een andere pik in bed is ook geen leven. Seks vind ik wel erg belangrijk,
Klaarkomen met prachtige tranny
NancysLust (41)
★★★★☆
Als shemale is het leven niet altijd even gemakkelijk. Mannen versieren bijvoorbeeld. Veel hetero mannen lijkt het wel geil eens met een shemale naar bed te gaan, maar veel van hen vluchten mijn bedje ook weer uit als ze merken dat ik hen wil neuken.. Jammer maar zo zij het. Hier kan ik eerlijk en open vertellen op voorhand wat ik van je wil en met je wil, dus nu jij weet dat ik ook jouw kontje zou willen neuken, zou je nog steeds interesse hebben?
Daten met wulpse trans
BaasjeNabrisa (31)
★★★★☆
Geil baasje met een goed gevulde C cup en een willig worstje dat maar al te graag overuren draait..
Neuken met eenzame shemale
Jaccqui (35)
★★★★☆
Regelmatig stop ik een dildo, komkommer of ander voorwerp in mijn kontje en trek mezelf af maar heb veel liever dat jij het doet.
Neuken in geile shemale
Jade
★★★★★★★★★☆
Op zoek naar en leuke relatie met veel fun en erotiek. Ik ben dus een nog erg jonge ladyboy maar heb wel al de nodige ervaring om best ver te gaan tussen de lakens..
Relatie met Jade
Beertje
★★★★★★★★★★
Ik ben een verlegen meisje met piemeltje en ik zou graag een man willen ontmoeten met wie ik een relatie kan opbouwen. Ik ben in het begin wat gesloten, maar daarna opener.
Relatie met Beertje
Minke
★★★★★★★★★★
Ik zou graag een lieve man willen ontmoeten voor een serieuze relatie. Ik ben heel zacht, kalm en lief. Ik hou ook enorm van vrijen. Ik ben nog jong en onervaren.
Relatie met Minke
Bonnie
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een lieve man die mijn vaste sexfriend wil worden en met mij de grenzen van de sex op wil zoeken. Ik kan best ver gaan... Ik ken geen taboes...
Sexfriends met Bonnie
© 2024 trannyneuken.nl